Diensten

Alle mogelijkheden om jouw zaak een succes te maken

Website

Voor Restaurants die zichtbaar willen zijn voor hun gasten

Social Media

Via social media gasten binnen halen?

E-mail Marketing

Een persoonlijke relatie opbouwen met je gasten?

Recensie Management

Actief je online reputatie beheren?

Website maken of herzien

 

Weten gasten je online te vinden? Of wil je weten of jouw site optimaal is opgezet? De meeste websites zien er goed uit en vertellen prachtige verhalen over je restaurant. Maar helaas doen ze vaak niet waar ze voor zijn bedoelt:

 1. Bezoekers laten zien welk lekker eten je serveert
 2. Bezoekers een reservering laten maken

Wanneer je met ons aan de slag gaat, kijken we samen hoe we jouw website kunnen inrichten. Wij hebben maar één doel voor ogen: (nieuwe) gasten aantrekken en uitnodigen om te reserveren. Hierdoor zal je site zichzelf ruimschoots terugverdienden

Een goede website staat in dienst van jou en geeft wat je wilt. Daarom zorgen wij er voor dat websites functioneel zijn opgezet. Wanneer je website door ons gemaakt is heeft je site de volgende aspecten:

 • Focus op jullie unieke eigenschappen
 • Vergelijking met je 10 grootste concurrenten

 • Professionele presentatie van de menukaart
 • Uitnodigend om te reserveren
 • Online reserveringssysteem geïntegreerd.
 • Als één van de eerste restaurants in een Google zoekopdracht verschijnen
 • Facebook en je website worden gekoppeld, zodat deze elkaar aanvullen
 • Makkelijk door jou aan te passen
 • Mogelijkheid om dagelijks de prestaties van je website in te zien

 

Alvast zelf aan de slag? In 10 stappen naar een site die gasten binnenhaalt

 

Social Media

 

Facebook, Instagram, Linked-in, Pinterest of Snapchat. Hoe en wat kun je het beste inzetten voor je restaurant? Welke boodschappen blijven hangen? Welke gaan aan iedereen voorbij? Hoe zet je een campagne op die altijd herkent wordt, ook als hij vluchtig langskom?

Wij bieden je een duidelijke sociale media strategie die doet wat het moet doen; nieuwe- en terugkerende gasten aantrekken. Bovendien zetten we het zo op dat het jou geen tijd kost maar je er wel veel rendement uit haalt.

Alvast zelf aan de slag? 7 Facebook fouten die ieder restaurant kan voorkomen

E-mail Marketing

 

E-mail Marketing niet meer van deze tijd? Juist wel! Omdat de bedrijven achter bijvoorbeeld Facebook tegenwoordig bepalen wie jouw boodschap krijgt te zien (vaak niet eens 40% van je volgers). Met E-mail marketing bepaal jij wie wat te zien krijgt. Kun je zelfs onderscheid maken naar welke soort gasten je een aanbieding stuurt. Je bericht blijft in de inbox van een gast, totdat deze er zelf iets mee doet.

Vaak hebben restaurants al honderden e-mail adressen verzameld via Social WIFI of hun online reserveringssysteem. Wanneer e-mail marketing goed voor je is opgezet, kost je het maar heel weinig tijd om regelmatig in contact te zijn met je gasten.

Neem gerust contact met ons op als je wilt weten hoe je met weinig tijd, e-mail marketing makkelijk en effectief kan inzetten.

Recensie Management

 

Tegenwoordig vind je ieder antwoord op je telefoon. Wanneer is Columbus geboren? Wie won de Tour de France in 1963? En wat is het lekkerste restaurant in de buurt?

De echte sceptici gaan ervanuit dat de laatst geplaatste recensies door goede bekende zijn geplaatst en zij scrollen net zolang door tot ze een negatieve recensie vinden. Wanneer deze geloofwaardig overkomt gaan ze direct op zoek naar een ander restaurant en de potentiële gast is verloren. Daarom is het van belang dat je actief bezig bent met je online reputatie

Totale marketing

 

Is marketing niet echt jou ding, maar wil je wel (nieuwe) gasten aantrekken? Als jij je focust op lekker eten maken en je gasten verwennen, nemen wij alle marketing activiteiten van je over. Wij zorgen ervoor dat je een effectieve website hebt. Via Social media en e-mail marketing (nieuwe) gasten worden binnengehaald en je investeringen in Social WIFI en een reserveringssysteem optimaal worden benut.

Want wie wil er nu een super tent, die niemand kent!

Zet jij marketing al optimaal in? Restaurant Marketing

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op