Diensten

Alle mogelijkheden om jouw zaak een succes te maken

Website

Voor Restaurants die zichtbaar willen zijn voor hun gasten

Social Media

Via social media gasten binnen halen?

E-mail Marketing

Een persoonlijke relatie opbouwen met je gasten?

Totale Marketing

Is marketing niet echt jou ding, maar wil je wel (nieuwe) gasten aantrekken?

Website maken of herzien

Heb jij nog geen website of wil je weten of jou site optimaal is opgezet? De meeste sites zien er goed uit en vertellen prachtige verhalen over jouw en je restaurant maar doen niet waar ze voor zijn bedoelt:

 1. Bezoekers laten zien welk lekker eten je serveert
 2. Bezoekers een reservering laten maken

Wanneer je met ons aan de slag gaat, kijken we samen hoe we jouw website kunnen inrichten met maar één doel voor ogen: (nieuwe) gasten aantrekken en uitnodigen om te reserveren, zodat je site, zichzelf, ruimschoot terugverdiend.

Een goede website staat in dienst van jou en geeft jou wat je wilt. Wij zorgen er voor dat websites functioneel zijn opgezet. Wanneer je website door ons gemaakt is heeft je site de volgende aspecten:

 • Focus op jullie unieke eigenschappen
 • Vergelijking van jou met je 10 grootste concurrenten
 • Professionele presentatie van jullie menukaart
 • Uitnodigend om te reserveren
 • Online reserveringssysteem geïntegreerd.
 • Als één van de eerste restaurants in een google zoekopdracht verschijnen
 • Facebook en je website worden gekoppeld, zodat deze elkaar aanvullen
 • Makkelijk door jou aan te passen
 • Mogelijkheid om dagelijks de prestaties van je website in te zien

Social Media

Twitter, Facebook, Instagram, Linked-in, Pinterest of Snapchat. Hoe en wat kun je het beste inzetten voor je restaurant? Welke boodschappen blijven hangen en welke gaan aan iedereen voorbij? Hoe zet je een campagne op die altijd herkent wordt, ook als hij vluchtig langskomt.

Wij bieden je een duidelijke social media strategie die doet wat het moet doen; nieuwe- en terugkerende gasten aantrekken. We zetten het zo op dat het jou geen tijd kost maar je er wel veel rendement uit haalt.

E-mail Marketing

E-mail Marketing niet meer van deze tijd? Juist! Omdat de bedrijven achter bijvoorbeeld Facebook tegenwoordig bepalen wie jouw boodschap krijgt te zien (vaak niet eens 40% van jouw volgers). Met E-mail marketing bepaal jij wie wat te zien krijgt, kun je zelfs onderscheid maken naar welke soort gasten je een aanbieding stuurt en blijft jouw bericht in de inbox van een gast, totdat deze er zelf iets mee doet.

Vaak hebben restaurants al honderden e-mail adressen verzameld via Social WIFI of hun online reserveringssysteem. Wanneer e-mail marketing goed voor je is opgezet kost je het maar heel weinig tijd om regelmatig in contact te zijn met je gasten, zodat ze vaker bij je terugkomen.

Neem gerust contact met ons op als je wilt weten hoe je met weinig tijd, e-mail marketing makkelijk en effectief kan inzetten.

Totale marketing

Is marketing niet echt jou ding, maar wil je wel (nieuwe) gasten aantrekken? Als jij je focust op lekker eten maken en je gasten verwennen, nemen wij alle marketing activiteiten van je over. Wij zorgen ervoor dat je een effectieve website hebt, via Social media en e-mail marketing (nieuwe) gasten worden binnengehaald en je investeringen in Social WIFI en een reserveringssysteem optimaal worden benut.

Want wie wil er nu een super tent, die niemand kent!

Neem contact met ons op

DRM Producten

Privacybeleid

3 + 15 =