Over Ons

Onze passie is jouw succes

De Restaurant Marketeer is ontstaan vanuit een passie voor marketing. Ik werk al 20 jaar vanuit verschillinde invalshoeken met Marketing en vind niets leuker dan onderzoeken hoe ik bedrijven kan helpen groeien.

De specialisatie in restaurants is geboren toen ik mij verdiepte in welke bedrijven mijn hulp nu het meest konden gebruiken. Als snel ontdekte ik dat veel restaurants het super voor elkaar hebben maar veel kansen laten liggen op het gebied van marketing.

Dit is ook wel begrijpelijk want hun passie ligt bij lekker eten en gasten een top avond laten beleven. Hier gaan heel veel uren in zitten en om dan nog een keer ’s avonds laat een facebook post te verzinnen of je website aan te passen?

Wij ontzorgen, verdiepen ons in de uniekheid van jouw restaurant en komen vandaar uit met een aanbeveling voor marketing activiteiten. Onze manier van werken is er op gericht dat jij je zaak optimaal in het licht kan zetten, zonder dat dit je veel tijd en moeite kost. Door onze creativiteit zijn dit praktische aanbevelingen voor kleine en grote portemonnees.

Jouw bezettingsgraad wordt steeds hoger, terwijl jij je met je gasten bezig houdt.

 

Manon van Bortel

Michael & Petra Kuhlman – Pincho Café Kuhlman

“De Restaurant  Marketeer heeft onze website een nieuw jasje gegeven. Direct na de herlancering kwamen er meer gasten. Onze site wordt nu intensief gebruikt. 

Het team is creatief, staat altijd voor ons klaar en is een fijne, betrouwbare partner.”

Ronald van Dijk & Daisy van der Veen – De Oude Deel

“De Restaurant Marketeer heeft met ons alle stappen doorlopen naar een volledig nieuwe website. Ze zijn experts in online marketing, professioneel en hebben kennis van zaken”